Successen op thuisconcours HS De Hjouwer

HASKERHORNE – Zaterdag 8 september te Haskerhorne waren de pony’s. In de klasse B cat. C D E dressuur behaalde Sasja Romila den Edel met Lora Cuifenna bij de eerste proef een 3e prijs met 184 punten. In de tweede proef behaalde zij ook 184 punten. Ook hebben zij nog een succesvol parcours afgelegd in de klasse B springen en daarmee behaalde zij een 3e prijs voor het eerste parcours met 65.5 punten.

Jolijn Zwier startte met haar pony Quinto ook in de klasse B cat. C D E dressuur en behaalde voor de eerste proef 184 punten en voor de tweede proef 180 punten.

Ingeborg de Roos startte met Chico in de klasse M2 cat. C D E en behaalde daar voor de tweede proef 187 punten. Nu zijn zij Z1 startgerechtigd.

Zondag 9 september waren de paarden in Haskerhorne. In de klasse B is Cynthya Russchen met haar paard Aurelio twee keer in de dressuur gestart. Zij behaalde 181 en 190 punten.

Bianca Kerstma startte met haar paard Bessica voor het eerst in de klasse B en behaalde voor de tweede proef 182 punten.

Sietske Brouwer startte met haar Paard Midnight Shadow in de klasse B en behaalde voor de tweede proef 180 punten. Ook startte Sietske Brouwer in de klasse L1 met het paard Jeldert, en behaalde voor de eerste proef 181 punten.

Monique van Boven-Van der Meer startte met haar paard Jaleoso in de klasse L2 en behaalde een 3e prijs met 185 punten voor de eerste proef.

Lieneke Yntema startte in de klasse L springen met haar paard Boa en behaalde daarbij een 1e prijs.

Bron: Jouster Courant.