Diensten

Kinderfeestjes:

De kinderfeestjes zijn op zaterdag en beginnen om 10.15 met limonade. Om half 11 gaan ze ponyrijden tot ongeveer half 12. Per 2 kinderen krijgen ze 1 pony en gaan dan om de beurten rijden onder begeleiding.

Na het ponyrijden eten de kinderen patat met zijn allen en krijgen ze limonade.

De kadootjes mogen hier uitgepakt worden.

De kosten zijn €12,50 pp. Minimum 6 personen/ €75.

Ongeveer 12:15 is het afgelopen.

Pensionstalling


De pensionpaarden staan in ruime frisse boxen en kunnen een groot gedeelte van het jaar in een ruime weide grazen. Er zijn paddock waar ze in de winter dagelijks naar buiten kunnen.


Faciliteiten op ons bedrijf: drie binnenbakken 20×40 m (waarvan een 20 x 80 kan worden gemaakt), ruime buitenbak (44 x63 m, ’s avonds verlichting mogelijk),

longeercirkel, stapmolen, spoelplaats, ruime frisse boxen,springmaterialen, ruime parkeerplaats (waar kosteloos uw trailer kan staan), rijvereniging/ponyclub, gediplomeerde instructie die allemaal op m/z niveau rijden of gereden hebben, te huur zadelkasten, ruitersportwinkel, centrale planning voor ontwormen en inenten, erkende hoefsmid die elke 4 weken komt, regelmatig activiteiten zoals (onderlinge) wedstrijden, oefenparcoursen et cetera en een gezellige kantine.

Stalling paard €300,- per maand