Clubkampioenschappen HS De Hjouwer

JOURE – Zondag 24 juni waren er clubkampioenschappen bij HS De Hjouwer. Hierbij werd er gestreden om clubkampioen in dressuur, springen en behendigheid.

De dag begon met de dressuur. Daarbij werd bij de paarden Gjilke Durksz met Willem clubkampioen. Een gedeelde 2e prijs ging naar Maaike de Boer met Uniko en Sietske Brouwer met Jeldert.

Bij de pony’s was clubkampioen geworden Jolijn Zwier met Quinto. Een 2e prijs ging naar Sasja den Edel met Lora, en een 3e prijs was voor Sophy Tempel met Danza Farfalla. Na de dressuur gingen we door met het springen.

Bij het springen paarden is Hieke Boersma clubkampioen geworden en bij de pony’s is Jolijn Zwier met Quinto clubkampioen geworden. De 2e prijs ging naar Sasja den Edel met Lora.

Als laatste werd er nog gereden voor de behendigheid. Clubkampioen bij de paarden is geworden Gjilke Durksz met Zeno. En bij de pony’s is clubkampioen geworden Bente Minnema met Amigo. Een 2e prijs ging naar Jolijn Zwier met Quinto.

Ook was er een prijs voor de leukste verkleedde combinatie. Het thema was dit jaar EK voetbal. De prijs werd gesponsord door Manege de Hjouwer. Bij de paarden was Sietske Brouwer het leukst verkleed en bij de pony’s was dit Bente van Dijk.

Bron: Jouster Courant.