Go to Top

Diensten

<h1>Pensionstalling</h1>
<p>De pensionpaarden staan in ruime frisse boxen en kunnen een groot gedeelte van het jaar in een ruime weide grazen.x. Er zijn paddock waar&nbsp;ze in de winter dagelijks naar buiten kunnen.</p>
<p>Faciliteiten op ons bedrijf: drie binnenbakken 20x40 m (waarvan een 20 x 80 m&nbsp;kan worden gemaakt), ruime buitenbak (45 x40 m, 's avonds verlichting mogelijk), longeercirkel, stapmolen, &nbsp;spoelplaats, ruime frisse boxen,&nbsp;springmaterialen, ruime parkeerplaats (waar kosteloos uw trailer kan staan), rijvereniging/ponyclub, gediplomeerde intructie die allemaal op m/z niveau rijden of gereden hebben, te huur zadelkasten, ruitersportwinkel, centrale planning voor ontwormen en inenten, erkende hoefsmid die elke 4 weken komt, regelmatig activiteiten zoals (onderlinge) wedstrijden, oefenparcoursen et cetera en een gezellige kantine.</p>
<p>&nbsp;</p>
<p><a href="../wp-content/uploads/IMG_0637.jpg"><img class="alignright size-thumbnail wp-image-859" src="../wp-content/uploads/IMG_0637-150x150.jpg" alt="IMG_0637" width="150" height="150" /></a></p>
<p><a href="../wp-content/uploads/grote-hal-web.jpg"><img class="alignright size-thumbnail wp-image-939" src="../wp-content/uploads/grote-hal-web-150x150.jpg" alt="grote-hal-web" width="150" height="150" /></a></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Paard &euro; 250,- per maand</p>

  • Manegelessen
  • Privélessen
  • Menlessen
  • Aan-/verkoop begeleiding
  • Pensionstalling
  • Kinderfeestjes
  • Ponykamp
  • Evenementen
  • Verhuur vergaderruimte
  • Zaal- en/of bakverhuur

Groepslessen

Van maandag t/m zaterdag geven wij lessen voor zowel IMG_1128 kinderen als volwassenen en deze lessen duren meestal een uur. Kinderen die nog geen ervaring hebben beginnen meestal met een les van een half uur. Tijdens deze lessen leren ze de beginselen van het ponyrijden en als ze zich vertrouwd voelen in stap, draf en galop dan kunnen ze doorstromen naar een uur.

Voor kinderen zijn de kosten van een kwartaalkaart voor half uurtjes (12 lessen + 1 gratis les) € 82,50 en van een kwartaalkaart voor een uur € 145,00. Voor volwassenen zijn de kosten €165,00 per kwartaalkaart. 

Tijdens de lessen is het verplicht om een goedgekeurde veiligheidscap te dragen en laarzen of schoenen (in combinatie met chaps) met een hakje. Een cap kan de eerste keren geleend worden.

In onze ruitershop is het mogelijk een speciale startersset te kopen bestaande uit een rijbroek, rijlaarzen, goedgekeurde veiligheidscap en een zweepje.

Mochten er verder nog vragen zijn, dan kan je contact met ons opnemen of langskomen.

Alle prijzen op deze pagina zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Vanaf € 77,50- per kwartaalkaart

 

 Privélessen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor privélessen. Zo zijn er onder andere dressuurlessen van beginner tot Z-niveau (Orun Niveau 4), springlessen tot Z-niveau, parcourstrainingen en longeerlessen met de dubbele longe.

Instructrice Maaike de Boer is gespecialiseerd in PaardenRecht (Methode Antoine de Bodt). Deze methode die gebaseerd is op de klassieke rijkunst besteedt als geen andere methode uitgebreid aandacht aan de natuurlijke scheefheid (bijv. links of rechts gebogenheid) van een paard. Een paard blijft zijn leven lang in meer of mindere mate scheef en de juiste omgang met de scheefheid is de kern van de rijkunst en van deze trainingsmethode.

Ook beginners en ruiters die een aantal jaar niet gereden hebben, krijgen de mogelijkheid om de eerste lessen in alle rust het rijden te leren of te herontdekken.

Tijdens parcourstraining krijg je begeleiding tijden het parcoursverkennen, losspringen en het parcours rijden. Dit is ook zeer goede methode om een groen paard op te leiden voor wedstrijden.

 

 

Vanaf € 17,00 per half uur met eigen paard of pony

Menlessen

De menvereniging traint van 1 oktober tot 1 april elke maandagavond in de grote binnenhal. Er worden ook regelmatig wedstrijden gehouden zoals kegelrijden endressuurwedstrijden.

 

 

menlessen

Aan-/verkoop begeleiding

Wij kunnen u helpen en begeleiden bij het aan- of IMG_0822verkopen van een pony of paard. Regelmatig hebben wij zelf sportpony's en paarden staan voor de verkoop.

 

<h1>Pensionstalling</h1> <p>De pensionpaarden staan in ruime frisse boxen en kunnen een groot gedeelte van het jaar in een ruime weide grazen.x. Er zijn paddock waar&nbsp;ze in de winter dagelijks naar buiten kunnen.</p> <p>Faciliteiten op ons bedrijf: drie binnenbakken 20x40 m (waarvan een 20 x 80 m&nbsp;kan worden gemaakt), ruime buitenbak (45 x40 m, 's avonds verlichting mogelijk), longeercirkel, stapmolen, &nbsp;spoelplaats, ruime frisse boxen,&nbsp;springmaterialen, ruime parkeerplaats (waar kosteloos uw trailer kan staan), rijvereniging/ponyclub, gediplomeerde intructie die allemaal op m/z niveau rijden of gereden hebben, te huur zadelkasten, ruitersportwinkel, centrale planning voor ontwormen en inenten, erkende hoefsmid die elke 4 weken komt, regelmatig activiteiten zoals (onderlinge) wedstrijden, oefenparcoursen et cetera en een gezellige kantine.</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="../wp-content/uploads/IMG_0637.jpg"><img class="alignright size-thumbnail wp-image-859" src="../wp-content/uploads/IMG_0637-150x150.jpg" alt="IMG_0637" width="150" height="150" /></a></p> <p><a href="../wp-content/uploads/grote-hal-web.jpg"><img class="alignright size-thumbnail wp-image-939" src="../wp-content/uploads/grote-hal-web-150x150.jpg" alt="grote-hal-web" width="150" height="150" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>Paard &euro; 250,- per maand</p>

De kinderfeestjes worden gehouden op zaterdagmorgen. De feestjes beginnen meestal 10:15 uur. Soms worden hier de cadeautjes uitgepakt, soms thuis. Vervolgens gaan de kinderen ponyrijden (bij 8 kinderen 4 pony’s). Dit gebeurt onder begeleiding van een gediplomeerde instructrice. Na het ponyrijden krijgen de kinderen drinken met patat. Meestal duren de feestjes tot 12:00-12:30 uur.

 

€ 10,- per persoon (min. 6 kinderen)

 

<h1>Ponykamp</h1> <p><a href="../wp-content/uploads/ponykamp1.jpg"><img class="alignright size-thumbnail wp-image-925" src="../wp-content/uploads/ponykamp1-150x150.jpg" alt="ponykamp1" width="150" height="150" /></a>In de &nbsp;zomervakanties organiseren wij&nbsp;super gezellige,&nbsp; leerzame en onwijs leuke ponykampen. We gaan natuurlijk veel ponyrijden maar daarnaast word vele leuke activiteiten georganiseerd zoals, fitness, zwemmen, bootje varen, spelletjes, pony's verzorgen&nbsp;en relaxen want het is natuurlijk vakantie!&nbsp;Nieuwsgierig geworden naar wat we dit jaar allemaal gaan doen tijdens de ponykampen? Schrijf je in en maak zelf een van onze te vet gave ponykampen mee!</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p> &nbsp; &euro;215,- per persoon</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Evenementen

Regelmatig worden er bij Manege de Hjouwer evenementen gehouden zoals wedstrijden dressuur, springen, mennen, maar ook FNRS-proeven, wedstrijden dogfrisbee en kleindierenshows.

Houdt onze agenda in de gaten voor een evenement!

Verhuur vergaderruimte

vergaderzaal1vergaderzaal2Boven de kantine is een grote vergaderruimte waar men vergaderingen en workshops kan organiseren. Informeer naar aantrekkelijke prijzen en mogelijkheden.

Kosten in overleg

 

Zaal- en/of bakverhuur

Wij bieden u de mogelijkheid om op de manege feesten, workshops en evenementen te organiseren voor een aantrekkelijke prijs.

Zaal en bakverhuur

Kosten in overleg