Go to Top

Ruitershop

Ruitershop_0506Ruitershop_0563Ruitershop_0564De ruitershop heeft ruitersportartikelen voor groot en klein. De winkel bevindt zich naast de kantine. Hier kun je kleding, laarzen, schoenen, borstels, sjabrakken, hoofdstellen, zadels, singels en verzorgingsartikelen kopen.

Zeer aantrekkelijk geprijsd zijn de startersets bestaande uit rijbroek, rijlaazen, goedgekeurde veiligheidscap en zweepje. Voor de jeugd is dit € 79,00 en voor volwassenen € 99,00.


Ruitershop_0568Ruitershop_0574Ruitershop_0582Zorg voor passende kleding! Te strakke kleding belemmert je in de bewegingsvrijheid en te losse of te wijde kleding kan het paard laten schrikken of vast komen te zitten.

Onderkleding en broek moeten goed aansluiten omdat plooien vervelend kunnen inwerken op de huid. Rijlaarzen of stevige schoenen met een hakje in combinatie met chaps zijn belangrijk omdat ze je benen beschermen en de kans verkleinen dat je vast komt te zitten in de stijgbeugels.


Startersets

Ruitershop_0587Startersets zijn voor de jeugd voor € 79,00 en voor volwassenen voor € 99,00 verkrijgbaar. Deze sets bestaan uit:

  • Rijbroek
  • Rijlaarzen
  • Goedgekeurde veiligheidscap
  • Zweepje

Kom naar onze ruitershop voor meer informatie.