Go to Top

Personeel

Wij willen u graag voorstellen aan:

Niko en Lucie Boersma
Management

Niko en Lucie zijn de grondleggers van het huidige manegebedrijf. Samen hebben zij 28 jaar geboerd op dit terrein. Toen zij hun landerijen voor industrie moesten verkopen, hebben zij elders met hun zoon Willem een boerenbedrijf erbij gekocht en hebben zij de bestaande gebouwen verbouwd tot manege en paardenstallen zodat Maaike en Hieke zich verder op de paardensport konden toeleggen. In ruim 20 jaar is het paardenbedrijf enorm gegroeid en dit was zeker niet mogelijk geweest zonder de inzet en het enthousiasme van Niko en Lucie.


Maaike de Boer-Boersma
Management / instructrice

Maaike is op jonge leeftijd begonnen met de ponysport. Met de pony's Smokey en Astrid boekte zij goede resultaten in de M en Z (dressuur en springen), zoals 2e in de M-Z  competitie. Ook reed zij meerdere  paarden naar het Z dressuur. Als opleiding heeft Maaike de Pabo gedaan en ook heeft zij de ORUN opleiding in Ermelo behaald. Als extra specialisatie heeft zij de cursus PaardenRecht van Antoine de Bodt gevolgd en mag zich trainer en instructrice van zijn methode noemen. Maaike is moeder van twee kinderen Jetse en Thia.


Hieke Boersma
Management / instructrice

Hieke is net als haar grote zus op jonge leeftijd begonnen met rijden. Met haar B pony Marsja is zij Z2 dressuur geweest en meermalen Fries kampioen en werd derde  op de Nederlandse kampioenschappen. Haar grote liefde ligt echter bij het springen en ze meerdere (zelfgefokte) paarden naar het Z springen gereden. Met haar huidige paard Adokus springt ze in de klasse Z en ZZ.  Ze heeft de ORUN opleiding behaald. Hieke is moeder van drie kinderen Anna Maaike, Sybren en Lucie.


Jacobina Vogelzang
Instructrice

Ook Jacobina is haar hele leven al actief in de pony en paardensport en was in haar jeugd elke vrije minuut op de handelsstal van Paulus te vinden. Ze heeft de ORUN opleiding gedaan. Jacobina en haar partner Erwin hebben hun eigen stal in Tijnje. Diverse fokproducten lopen hoog in de sport. Zelf heeft ze Z gesprongen, onder andere met haar paard Indiaan. Jacobina heeft drie kinderen Feya, Lara en Mads.


Nynke de Jong
Instructrice

Nynke is fanatiek paardenliefhebster en heeft haar Fries Lyckeltje opgeleid t/m Z dressuur. Daarnaast is Nynke ook veelzijdig en sprong met het paard Quit L. Ze heeft de opleiding Paardenhouderij gedaan en natuurlijk heeft ook zij haar diploma's om les te geven.


Angelina Mulder
Instructrice

Angelina is opgegroeid tussen de paarden. Jarenlang waren zij en haar vader vaste gezichten op manege Leeuwarden en Manege Mulder te Katlijk. Angelina heeft de ORUN opleiding gedaan en springt graag op wedstrijden met haar paarden. Angelina is moeder van dochter Anouk.


Ryanna de Vries


Andries Nauta


Activiteitencommissie
Activiteiten organisator

De activiteitencommisie bestaat uit Cynthya, Nynke, Henk, Jolijn, Hedwich en Hieke. Zij organiseren evenementen zoals open dag, wedstrijden, barbecue, Halloween, tochten enzovoort.